Energetische hoofdmassage

 

Bij een energetische hoofdmassage wordt lichaam en geest op een zachte, liefdevolle, manier vrij gemaakt van stress en ongemakken. Door de zachte aanraking krijgt het lichaam alle tijd om te ontspannen zodat spanning en stress losgelaten kan worden. De Energetische Hoofdmassage is een zachte en contactvolle manier van aanraken, waardoor er geen weerstand opgeroepen wordt en het gehele lichaam zich kan ontspannen.

Als ontvanger maak je zo contact met gevoelens en herinneringen die in je lichaam aanwezig zijn. De intentie waarmee je aanraakt en masseert bepaald voor een groot deel het effect van de massage en is van niet te onderschatten waarde! Ik richt mijn intentie tijdens het masseren op de energie, je zult merken dat de energie beter wordt gevoeld en in beweging wordt gezet.

De Energetische Hoofdmassage is er vooral op gericht de energie weer te voelen en deze te laten stromen. Door de intentie van de massage in combinatie met de massagetechnieken, wordt de cliënt gestimuleerd om de energiekanalen in zijn lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Door het aanraken van emoties en gedachten wordt het bewustwordingsproces op gang gebracht.

Zodat u volledige rust en ontspanning zal ervaren. Deze massage heeft niet de pretentie alle klachten weg te nemen of mogelijke problemen op te lossen, wel kan de geblokkeerde energie weer in beweging gezet worden, waardoor het zelf herstellend vermogen beter zijn werk kan doen.

Een Energetische Hoofdmassage is

Laagdrempelig
Een ontspannen, laagdrempelige massage en daardoor de favoriet van velen.

Even niet denken
Als het denken de overhand neemt, zorgt dat voor spanningen en zetten zich vooral vast in schouders, nek en hoofd. Een Energetische Hoofdmassage verlicht deze spanningen en werkt door in het hele lichaam.

Loslaten
Deze massage is heerlijk en heilzaam voor iedereen.
Specifiek kan het verlichten bij: spanningen in het hoofd, de neiging tot veel piekeren, nervositeit/ verstarring. Als vanzelf laat je de waan van de dag en het denken los.

Uitwerking
De massage heeft een diepgaande werking. Tijdens of na deze massage kan spanning, stress, warmte, kou, pijn, verdriet, ontroering en boosheid loskomen