Chakra voetmassage

 

Een chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau herstelt worden via een massage van de voeten.

Deze massage is een zachte, ontspannende massage met aandacht voor de 7 reflexpunten welke zich bevinden op de voet.

Door op de voet de 7 chakra gebieden te masseren, kun je deze chakra’s terug in balans brengen. Door het in balans brengen van deze chakra´s heeft dit een goede invloed op je lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden. De chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel.  

Chakra’s zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door ervaringen tijdens ons leven en hoe je daarmee om gaat of bent gegaan. Hierdoor ontstaan blokkades, raak je uit balans en krijg je klachten. Tijdens maar ook na de voetmassage voel je je weer helemaal ontspannen en ervaar je meer rust en ruimte in hoofd én lijf. De chakra’s zijn weer in balans gezet en hierdoor kun je o.a. de situaties weer beter overzien, voel je je energieker/ vrolijker of opgeruimder, heb je een betere nachtrust of misschien wel een betere concentratie.