Wie zit er achter praktijk JYOTI?

Lees verder om dit te ontdekken..

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Yvonne Pennings, geboren in ’s-Hertogenbosch, getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen. Op dit moment ben ik woonachtig in Middelrode (vlakbij ‘‘s-Hertogenbosch) waar ik tevens mijn praktijk aan huis heb.

In 1985 ben ik begonnen als administratief medewerkster bij het Ministerie van Financiën waar ik uiteindelijk met veel plezier mijn 25-jarig ambtsjubileum heb mogen vieren maar naast deze baan heb ik ook altijd een enorme fascinatie gehad voor de onzichtbare wereld en spiritualiteit. Toen ik in 2001 een veel te vroeg geboren jongetje kreeg die overigens 1 week later overleed en kort daarna mijn moeder verloor begon mijn zoektocht naar antwoorden om mijn verdriet een plekje te kunnen geven.

Ik kwam terecht bij een TOP medium genaamd Monique Coenen die mij zo’n mooie boodschappen gaf vanuit de Geestelijke Wereld zoals zij dat altijd zo mooi zei waardoor ik bij haar vele jaren diverse cursussen heb gevolgd. O.a. intuïtieve ontwikkeling en tarot.

Ondertussen voelde het werken bij de overheid niet goed meer voor mij en dus besloot ik in 2011 afscheid te nemen van een stukje vastigheid en mijn hart te volgen om iets te kunnen betekenen voor de ander…. op welke manier had ik op dat moment nog niet helemaal duidelijk voor ogen. Wat wel ondertussen helder was voor mij was dat ik een HSP-er ben. ( High Sensitive Person) waardoor ik emoties en gevoelens van andere kon waarnemen. Nu snapte ik ook hoe het kwam waardoor ik van het ene op het andere moment zo verdrietig was, of zo ontzettend moe aan het einde van de dag. Het was voor mij echt iets bijzonders en ook niet altijd fijn maar doordat ik steeds meer bewuster werd hoe het werkte kon ik er makkelijker mee omgaan.

Uiteindelijk ben ik me meer en meer gaan ontwikkelen en ben ik diverse cursussen en trainingen gaan volgen waaronder: Reiki 1, Reiki 2, Aura/ Chakra healing, Edelstenen, Etherische oliën, Energetisch Therapeutenopleiding, en bij Zonnevlecht diverse modules m.b.t. veel verschillende massages.

Het is mooi om elke dag weer nieuwe dingen te mogen leren en nog mooier als jij daar de vruchten van kunt plukken.

Mijn uiteindelijke doel is om mensen weer terug in hun kracht en/of  balans te zetten. 

Lieve  harte groet,

Yvonne