Massages

Bij praktijk JYOTI kunt u terecht voor verschillende massages. Deze zijn op deze pagina te vinden. 

massage, relaxation massage, wellness massage

Hot-Stone massage

Door de combinatie van de warme stenen en de massage met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen.     

singing bowls, quigong, japanese art of healing

Klankschaal massage

Door bepaalde klankschalen te gebruiken, kan het lichaam zich beter ontspannen en kunnen bepaalde helende processen in het lichaam in werking worden gezet.

physiotherapy, massage, back

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

woman, young, massage

Energetische hoofdmassage

Bij een energetische hoofdmassage wordt lichaam en geest op een zachte, liefdevolle, manier vrij gemaakt van stress en ongemakken. Door de zachte aanraking krijgt het lichaam alle tijd om te ontspannen zodat spanning en stress losgelaten kan worden.

physiotherapy, foot massage, massage

Chakra voetmassage

Op onze voeten bevinden zich reflexpunten van de 7 hoofdchakra`s. Door deze te masseren en stimuleren wordt een harmoniserende impuls aan de betreffende chakra gegeven.

connective tissue, massage, muscle angle

Stoelmassage

Een stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage van 20 minuten, die over de kleding heen wordt gegeven op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel.